
HAKSIZ KAZANÇ İDDİASI
LOCALAR İPTAL EDİLECEK
Derneğin 3 milyona satın aldığı on kişilik locaları,
ortalama iki katına satması tepki çekti. Dernek, localardaki bu durumun ortaya çıkmaması için bazı medya mensupları, sosyal medya fenomenlerini
ağırlayıp olayı ört bas ekmeye çalışmış. Ay sonu yapılacak olan seçim sonrası konunun yönetimin gündemine gelmesine kesin gözü ile bakılıyor.
Yetkililer, kulüp üstünden haksız kazanç elde eden localar için satış iptalinin gündeme geleceğini dile getirdiler.
İLKER BAYRAM
AÇIKLIK GETİRDİ
Eski yönetimin bu iddialarına BEGİKAD Başkanı İlker Bayram cevap verdi. Bayram, konu hakkında şunları söyledi: “Bu suçlamaya varan iddialar gerçeği yansıtmıyor. Öncelikli olarak 3 milyona loca falan yok. 8 yıllık derneğiz. Dernekler masasından bize uyarı geldi. İktisadi işletme olmamız gerektiği belirtildi. Biz de şirket kurmak durumunda kaldık. Kulübe destek amaçlı 4 loca aldık. İşletme statümüz olduğu için localardaki koltukları cüzi rakam üstüne koyarak sattık. Olay bundan ibarettir..”

Liverpool'dan kaleye ücretsiz takviye

Olivier Giroud Fransa'ya dönüyor!

Olimpik Lyon'da hedef küme düşmemek!

Joel Fujita, FC St. Pauli'de

Manchester United'ın Felix Nmecha ilgisi sürüyor

Brentford'un yeni teknik direktörü!

Napoli, Noa Lang transferinde mutlu sona yakın

Alex Meret 2027'ye kadar Napoli'de

Atletico Madrid'e yeni kanat!

Zubimendi adım adım Arsenal'e!
