Beşiktaş'ta Sergen Yalçın haklı çıktı!
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın işaret ettiği orta saha eksikliği, sakatlıklar ve cezalar sonrası net biçimde ortaya çıktı.
Kaynak : Sabah
Fotoğraf : AA
Takımdaki zafiyetleri tespit eden 52 yaşındaki teknik adam, yönetimden özellikle stoper, orta saha ve kanada transfer yapılmasını talep etmişti. Serdal Adalı yönetimi Wolfsburg'dan Vaclav Cerny, Fenerbahçe'den Cengiz Ünder ve Nottingham Forest'tan Jota Silva'yı renklerine katarak kanatlara ekleme yapmıştı.
Ancak ön libero pozisyonu için düşünülen ve Crystal Palace'ta forma giyen Jefferson Lerma'nın transferi gerçekleşmemişti. Zaman Sergen Yalçın'ı haklı çıkardı. Ndidi ve Salih sakat, Orkun ise cezalı olduğu için orta saha bölgesinde problem yaşandı.
Yönetimin devre arası transfer döneminde kadro derinliği artırmak için orta sahaya mutlaka takviye yapması bekleniyor.
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Küme hattında Levante kazanmayı başardı

Borussia Dortmund'dan geri dönüş ve galibiyet!

Everton, evinde Chelsea'yi yıktı!

Milan'dan sahasında galibiyet

Dani Olmo'dan Atletico Madrid için açıklama

Vedat Muriqi: "Hayatımız söz konusu!"

Getafe, Espanyol'u iki golle geçti

Joshua Kimmich'ten Real Madrid için mesaj!

Michael Olise'den çarpıcı performansı!

Hull City'nin play-off iddiası sürüyor!

Fulham 3 puan hasretine son verdi
En çok yorumlanan haberler




















