Ligde istediği sonuçları alamayan Beşiktaş'ta ocak ayında yapılacak transferler merakla bekleniyor. Teknik direktör Sergen Yalçın, o döneme kadar takımın toparlanabilmesi için de formüller arıyor.
Türkiye gazetesinin haberine göre, bunlardan biri de Orkun Kökçü'yü 10 numara bölgesinde oynatmak. Rafa Silva'nın yoluğunda Vaclav Cerny bu bölgede denendi. Çek oyuncudan beklediği performansı alamayan Sergen Yalçın, cezası biten Orkun Kökçü ile özel olarak ilgileniyor.
BENFICA DÖNEMİNDEKİ ROLÜNE DÖNÜYOR
İdmanlarda sık sık oyunu durduran tecrübeli teknik adam, Orkun'un 10 numara bölgesindeki pozisyon alma açılarını, pas zamanlamasını ve ceza sahası çevresindeki karar verme hızını geliştirmeye odaklanıyor.
Orkun'un, Benfica dönemindeki üretken oyun kurulumunu Beşiktaş'ın temposuna uyarlamasını isteyen Sergen Yalçın, özellikle hızlı hücum geçişlerinde ilk topu doğru kullanması konusunda milli oyuncuya ekstra sorumluluk yüklüyor.
PERFORMANSI
Bu sezon Beşiktaş formasıyla 19 maçta forma giyen 24 yaşındaki yıldız, 5 asistlik performans sergiledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Aston Villa, Donyell Malen'le kazandı

Lille, Dinamo Zagreb'e gol yağdırdı!

Everton'da tokat krizi çözüldü: Gueye ile Keane barıştırıldı

Gerrard'dan sert uyarı: "Liverpool krizde değil ama..."

Neuer: "Mağlup durumda risk almalısınız"

Jamie Carragher: "Bu hata kovulma sebebi Slot!"

Wojciech Szczesny: "İlk yılımda bedava oynadım"

Adrien Rabiot: "Milan'a doğru zamanda geldim"

Barcelona'ya Fermin Lopez'den kötü haber!

Bayern Münih'te Harry Kane kararı!

















