Beşiktaş'ta Orkun Kökçü'nün maliyeti arttı
Orkun Kökçü, Beşiktaş formasıyla çıktığı 7. maçın ardından sözleşmesindeki ek şartları da yerine getirdi. Siyah-beyazlıların, Türk yıldız için ödeyeceği bonservis bedeli 25 milyon Euro'dan 30 milyon Euro'ya yükseldi.
Kaynak : Karakartal.com
Fotoğraf : AA
Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde Benfica'dan zorunlu satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı Orkun Kökçü ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı.
Siyah-beyazlı formayla 7 maça çıkan milli futbolcu, sözleşmesindeki ek şartları yerine getirdi. Böylece Beşiktaş'ın, Orkun Kökçü için ödeyeceği transfer bedeli 25 milyon eurodan 30 milyon euroya yükseldi.
Benfica CFO'su Nuno Catarino, Kökçü'den elde edilen 30 milyon euroluk gelir ve Kerem Aktürkoğlu satışından gelen 22,5 milyon euronun kulüp kasasında güvence altında olduğunu duyurdu.
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Valverde'den geleceği için flaş itiraf!

Torino'da Emirhan İlkhan'a yeni sözleşme

Flamengo, Dybala için devreye girdi!

Christian Kofane için 100 milyon euro

Chelsea'de Enzo Fernandez krizi!

Mario Götze, Frankfurt ile sözleşme uzattı!
Kenan Yıldız, Serie A'da mart ayının yükselen yıldızı seçildi

Newcastle United'dan Eddie Howe açıklaması!

Tottenham, Roberto De Zerbi'yi duyurdu!

Alessandro Nesta, Premier Lig'e gidiyor!

Senne Lammens: "Plana ikna olunmazsa frekans uymaz"
En çok yorumlanan haberler

















