Beşiktaşımız, Hatayspor ile Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda kozlarını paylaşacak. Siyah-beyazlı takımımızda bu maçta stoper ikilisi değişmeyecek.
MONTERO YİNE 11'DE
Romain Saiss ve Emrecan Uzunhan'ın Giresunspor karşılaşmasındaki adale sakatlıkları sonrasında Trabzonspor karşılaşmasında sol stoperde Javi Montero oynamıştı.
Dev maçtaki performansıyla beklentileri karşılayan Montero, görevine devam edecek. Tayyip Talha ile birlikte oynayan İspanyol oyuncu, Romain Saiss'in tedavi sürecinin devam etmesi sebebiyle Hatayspor maçında da ilk 11'de olacak.
İLK 11'DE DÜZENLİ OYNAMAK İSTİYOR
Montero geçen sezon 25 maçta 2007 dakika süre almış ve 2 gol 1 asist üretmişti. Futbolcumuz bu sezon ise 2 maçta 134 dakika oynadı. Transferde adı Elce ile anılan Montero'nun düzenli olarak ilk 11'de oynamak istediği biliniyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Arne Slot'tan Premier Lig ve Florian Wirtz itirafı!

Chelsea'de ayrılık ihtimali: Maresca

Carragher: "Gabriel Jesus, Gyökeres'ten iyi!"

Real Madrid'de Brahim Diaz'a 2030'a kadar sözleşme!

Real Madrid'e Mbappe'den kötü haber!

Luka Modric'ten savaş tepkisi!

Napoli'den Rasmus Hojlund için açıklama

Napoli'den Noa Lang için ayrılık yanıtı!

Luka Modric'ten Jose Mourinho itirafı!

Pjanic'ten Kenan Yıldız'a büyük övgü



















