Zorlu Göztepe deplasmanından 3-0'lık mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş'ta moraller oldukça bozuk.
Henüz dördüncü maçta ikinci yenilgisini yaşayan siyah beyazlılar, zirveden Eylül ayında uzaklaşmaya başladı. Takımın başında çıktığı üçüncü maçta ikinci mağlubiyeti görünce Sergen Yalçın'ın da keyfi kaçtı.
Tecrübeli teknik adamı şu anda daha da sıkıntıya sokan durum ise Kayserispor deplasmanına çok önemli eksiklerle çıkılacak olması.
10 EKSİK VAR
UEFA Konferans Ligi'nde St. Patrick's takımıyla oynanan maç sebebiyle Kayserispor karşılaşması ertelenmişti. Erteleme tarihinden sonra yapılan transferler kural gereği kadroya giremiyor.
Siyah beyazlılarda, Kayserispor deplasmanına çıkamayacak sekiz yeni transfer şöyle: Gökhan Sazdağı, Djalo, Rıdvan Yılmaz, Taylan Bulut, Vaclav Cerny, El Bilal Toure, Cengiz Ünder ve Jota Silva.
Salih Uçan ve Mustafa Hekimoğlu da sakatlıklar sebebiyle forma giyemeyecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlığı için resmi açıklama!

Jadon Sancho için ikinci lig ihtimali!

Paul Scholes: "Bizi sadece Conte kurtarır!"

Bayern Münih'ten Kompany için açıklama

Ronaldo: "Mbappe'de benden çok şey var"

Harry Kane: "Onlara minnettarım"

Beşiktaş maçında bulduğu küçük fırsattan Ballon d'Or'a!

Manchester United'da büyük kararsızlık

Camavinga da Türkiye forması giydi!

Barcelona ve Manchester City'den ilk kayıp!



















