
Beşiktaş'ı milli maçlar için ekim ayının başında Trendyol Süper Lig'e verilecek ikinci ara öncesinde birbirinden kritik sınavlar bekliyor. Kartal, 22 Eylül ile 6 Ekim arasında 5 zorlu müsabakaya çıkacak.
KRİTİK VİRAJ
Siyah-beyazlı takım 15 günlük süreçte Süper Lig'de Eyüpspor, Kayserispor (D) ve Gaziantep (D) ile karşılaşacak. UEFA Avrupa Ligi'nde ise Ajax (D) ve Eintracht Frankfurt'la kozlarını paylaşacak Beşiktaş bu kritik virajı kayıpsız geçmeye çalışacak.
Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un yoğun maç trafiği nedeniyle rotasyonu genişleteceği ifade edildi. Kısa sürede ideal 11'ini belirleyen ve genelde aynı kadroyu sahaya süren Hollandalı hocanın önümüzdeki süreçte yedek oyunculardan daha fazla yararlanması bekleniyor.
Buna göre Giovanni van Bronckhorst savunmada Onur Bulut, Emirhan Topçu ve Bakhtiyor
Zaynutdinov'a, orta sahada Ernest Muçi, Cher Ndour, Salih Uçan ve Jean Onana'ya zaman zaman şans tanıyacak. Deneyimli teknik adamın hücum hattındaki
alternatif oyuncuları Semih Kılıçsoy ve Mustafa Hekimoğlu olacak.

Kenan Yıldız: "Her zaman bunu yapmak istiyorum"

Xabi Alonso: "Arda hala öğreniyor ve gelişiyor"

Real Madrid maçında, Filistin bayrakları stada alınmadı!

Real Madrid, Mbappe ile kazandı!

Kenan Yıldız yetmedi: Juventus - Dortmund maçında inanılmaz son!

Real Madrid'de sakatlık şok: Arnold!

Como, Genoa karşısında 3 puanı 90+2'de bıraktı!

Roy Keane'den Ruben Amorim tepkisi!

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!
