Bu haberi yazdır
Beşiktaş'ta korkutan sakatlık: Djalo
Beşiktaş'ta son iki maçta kadro dışı bırakılan Tiago Djalo, Gaziantep FK deplasmanında ilk 11'de sahaya çıkıp gol atarak geri döndü. Öte yandan Djalo, 80'de korkutan bir sakatlık yaşadı.  
Kaynak : Sporx.com
Beşiktaş'ta korkutan sakatlık: Djalo
Fotoğraf : AA

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya gelirken, mücadeleye ilk 11'de başlayan Tiago Djalo, 8. dakikada takımını öne geçiren isim oldu.

Karşılaşmaya hızlı başlayan siyah-beyazlılar, sol kanattan kullanılan kornerde etkili geldi. Kristjan Asllani'nin ortasında penaltı noktası civarında iyi yükselen Djalo'nun kafa vuruşunda top, kaleci Zafer'in sağından ağlarla buluştu ve Beşiktaş 1-0 öne geçti. 

KADRO DIŞI KALMIŞTI, MESAJINI SAHADA VERDİ

Fatih Karagümrük maçı öncesinde teknik heyet kararıyla kadroya alınmayan ve daha önce Alanyaspor ile oynanan Türkiye Kupası çeyrek finalinde de kadro dışı bırakılan Portekizli savunmacı, attığı golle dikkatleri üzerine çekti.

DEPLASMAN GOLCÜSÜ

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 22. maçına çıkan Djalo, ikinci golünü kaydetti. Tecrübeli savunmacı, ilk golünü Antalyaspor deplasmanında atarken, ikinci golünü de Gaziantep FK deplasmanında buldu. Böylece iki golünü de deplasman maçlarında kaydetmiş oldu.

80'DE OYUNDAN ÇIKTI

Bu arada Djalo, karşılaşmanın son bölümünde oyuna devam edemedi. Tecrübeli stoper 80. dakikada beyin sarsıntısı yaşadığı için kenara geldi. Djalo'nun yerine Agbadou oyuna dahil oldu.

DJALO NE PAYLAŞMIŞTI?

Djalo sosyal medya hesabından "Ben iş bitiriciyim. Şikayet etmem, işimi hallederim." paylaşımı yapmıştı.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler