Beşiktaş'ta sezon başında kritik anlarda sahne alıp skora katkı veren Kevin N'Koudou'nun bir anda kadro dışı kalmasının sırrı ortaya çıktı.
TAM TERSİNİ YAPTI
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, tecrübeli sol kanat oyuncusu ile iki kez özel görüşme yapıp gereksiz çalıma kaçmadan ceza alanına girip orta yapmasını istedi. Ancak N'Koudou, maçlarda tam tersini yaptı. Genelde orta yerine kaleye şut ve çalım denemelerinde bulundu.
FRANSIZCA KONUŞTU
Buna sinirlenen Güneş, üçüncü görüşmeyi yardımcısı Bayram Bektaş'a yaptırttı. Fransızca bilen Bektaş, bire bir konuşup durumu açıkladı. Kulüp bulup ayrılmasını aksi takdirde kadroda yer almayacağını iletti. Karagümrük'lü Borini ile takası kabul etmeyen futbolcu, Adana Demirspor ile de anlaşma sağlamayıp takımda kalma kararı aldı ve yine Güneş'in istediğini yapmadı ve sonrasında kadro dışı bırakıldı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Tchouameni, Valverde'yi hastanelik etti

Süle, 30 yaşında futbolu bırakıyor!

Rafael Leao için transfer kararı; gönderiliyor!

Luis Enrique'den final itirafı!

Vincent Kompany'den hakem tepkisi!

Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu!

Marquinhos ve Kvaratskhelia, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti

Crystal Palace cephesinden Arda Turan'a övgüler!

Gianfranco Matteoli: "Hakan Çalhanoğlu'nun rakibi yok"

Luis Henrique: "Inter'de yerimi sağlamlaştırmak istiyorum"



















