Beşiktaş'ta kayıplar aranıyor!
Beşiktaş'ın ara transferde 5.5 milyon euro'ya kadrosuna kattığı Keny Arroyo, 1 gol atmasına rağmen beklentilerin uzağında kaldı. 2 milyon dolar'a alınan Elan Ricardo ise henüz forma giyemedi.
Kaynak : Takvim
Fotoğraf : AA
Siyah beyazlılar Ekvador ekibi Independiente'den transfer ettiği 19 yaşındaki Keny Arroyo'nun bonservisinin yarısı için yaklaşık 5.5 milyon euro ödedi. Ancak genç kanat oyuncusu yüksek potansiyeline rağmen performansıyla şu ana kadar hayal kırıklığı yarattı.
1 GOL KAYDETTİ
Beşiktaş formasıyla çıktığı 4 maçta 1 gol atan Arroyo'nun çok sık top kaybı yapması ve etkisiz görüntüsü son oynanan Gaziantep FK maçında da devam edince taraftarlardan tepki almıştı.
BİR DİĞER İSİM ELAN RICARDO
Beşiktaş'ın Kolombiya ekibi La Equidad'dan yaklaşık 2 milyon dolar karşılığında renklerine bağladığı 20 yaşındaki orta saha Elan Ricardo ise geldiğinden beri forma şansı bulamadı.
İlk geldiği günlerde hazır olmayan Elan, sonrasında ise yaşadığı hastalıklar nedeniyle henüz forma giyemedi.
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Mourinho'dan Real Madrid ve Juventus yanıtı!

Lucas Chevalier, PSG'den ayrılabilir!

Milan, Christopher Nkunku için teklif bekliyor

Vincent Kompany: "Maç öncesi hissetmiştim"

Luis Enrique: "Kariyerimde böylesini yaşamadım"

İtalya'da skandal iddia! Hakemler mercek altında

Bunlar gerçek uzaylı! PSG 5-4 Bayern Münih!

İtalya'da Semih Kılıçsoy şaşkınlığı!

Manchester United'da ayrılık sinyali: Ugarte

Rafael Leao, taraftarın tepkisine dayanamadı!

Diego Simeone'den Julian Alvarez açıklaması
En çok yorumlanan haberler


















