Beşiktaş Kulübünde Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim kurulunun 1 Ocak-29 Mayıs 2022 ve 29 Mayıs-31 Aralık 2022 dönemleri faaliyetleri oy çokluğuyla ibra edildi.
Siyah-beyazlı kulübün olağan idari ve mali genel kurulu, BJK Emlakjet Spor Kompleksi'nde devam ediyor.
Faaliyet ve denetim raporlarının okunmasının ardından 1 Ocak-29 Mayıs 2022 ve 29 Mayıs-31 Aralık 2022 dönemleri için yönetim kurulunun idari ve mali açıdan ibrası, üyelerin oylarına sunuldu.
Yapılan oylamalarda yönetim kurulu, her iki dönem için idari ve mali açıdan oy çokluğuyla ibra edildi.
2023 DÖNEMİ DE İBRA EDİLDİ
Beşiktaş Kulübünde Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim kurulunun 1 Ocak-31 Mayıs 2023 dönemi faaliyetleri oy çokluğuyla ibra edildi.
Siyah-beyazlı kulübün olağan idari ve mali genel kurulu, BJK Emlakjet Spor Kompleksi'nde devam ediyor.
Faaliyet ve denetim raporlarının okunmasının ardından 1 Ocak-31 Mayıs 2023 dönemi için yönetim kurulunun idari ve mali açıdan ibrası, üyelerin oylarına sunuldu.
Yapılan oylamada yönetim kurulu, idari ve mali açıdan oy çokluğuyla ibra edildi.
BEŞİKTAŞ'IN
BORCU
Beşiktaş Kulübünün olağan idari ve mali genel kurulunda siyah-beyazlı kulübün borcu açıklandı.
BJK Emlakjet Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen toplantıda denetim kurulu üyesi Kerem Akbaş, yaptığı konuşmada, siyah-beyazlı kulübün 31 Mayıs 2023 itibarıyla borcunun 6 milyar 780 milyon 665 bin 917 lira olduğunu açıkladı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Sevilla, Valencia'yı tek golle geçti!

Fiorentina, Vanoli ile şeytanın bacağını kırdı

Marsilya'dan ligde yine kayıp!

Schalke 04, Union Berlin'i farklı geçti!

Şampiyonlar Ligi'nde haftanın oyuncusu Ferran Torres

Roberto De Zerbi'den Richarlison yanıtı!

Max Eberl: "Sacha Boey şu anda kalıyor"

Chelsea nikah tazeledi: Pedro Neto

Hull City'de Sorba Thomas trafik kazası geçirdi!

Hull City'den ayrıldı: Akintola, Beşiktaş'ın rakibine imza attı















