Forvet hattında köklü bir revizyona gitmeye hazırlanan Beşiktaş, Tammy Abraham'ın takımdan ayrılma ihtimaline karşı rotasını Almanya'ya çevirdi.
Siyah-Beyazlı yönetim, Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'de forma giyen Patrik Schick'i transfer gündemine aldı. Hücumda tecrübeli ve bitirici bir golcü arayışında olan teknik heyetin, Çek oyuncuyu bu görev için uygun gördüğü belirtildi.
Beşiktaş'ın, Leverkusen'e satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunmaya hazırlandığı ifade edildi. Leverkusen ile 2030 yılına kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki golcünün de ikna edilmeye çalışıldığı öğrenildi.
CERNY ARACI OLACAK
Öte yandan gelen bilgilere göre, Schick'in milli takımdan arkadaşı Vaclav Cerny'nin devreye gireceği belirtildi. Tecrübeli kanat oyuncusunun, Schick'i Beşiktaş forması giymesi için ikna etmesi bekleniyor. Yönetim, Alman kulübünden gelecek yanıt doğrultusunda resmi adımları atacak. Bu arada geçtiğimiz günlerde temas kurulan Napoli'den Romelu Lukaku için ise olumsuz yanıt alınmıştı.
BU SEZON SCHICK
Schick, bu sezon çıktığı 21 maçta 9 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Acun Ilıcalı, rekor transferi İstanbul'a getiriyor!

Manchester City, Bouaddi transferinde öne geçti!

Real Madrid, Rodri ile anlaştı iddiası

Hull City'den Mert Kömür hamlesi!

Parma ve Marsilya El Bilal Toure'nin peşinde!

İşte Jamal Musiala'nın sahalara geri dönüş tarihi

Schalke'de Edin Dzeko için geri sayım

Real Madrid'den Vinicius kararı!

Altay Bayındır'dan geleceği ile ilgili açıklama

Manuel Neuer'den jübile kararı!



















