Beşiktaş, Slovenya kampının ardından İstanbul hazırlıklarına bugün başlayacak. Siyah-beyazlıların yurt dışındaki kamp döneminde dikkat çeken en önemli nokta, yeni Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst'un hafif geçen idmanları oldu.
Bundan önceki birçok kamp döneminde, birçok farklı
teknik adam, yoğun ve güce dayalı çalışmalarla takımın fiziksel eksiklerini tamamlamak için mücadele ederken, Hollandalı çalıştırıcının farklı
tavrının takıma nasıl bir yansıma getireceği daha sonra ortaya çıkacak.
ADALE SAKATLIKLARI ORTADAN KALKTI
Ancak her şeyden önemlisi, Van Bronckhorst'un bu çalışma düzeniyle takımdaki adale sakatlıklarının tamamen ortadan kalkması... Beşiktaş'ın geçen sezon, özellikle iki Hırvat teknik adam Hari Jukas ile Toni Modric'in idmanlarında siyah-beyazlılar yaklaşık bir ay içerisinde toplam 8 sakatlık birden yaşamıştı.
Bu süreçte Cenk Tosun, Salih Uçan, Daniel Amartey, Arthur Masuaku, Rachid Ghezzal, Tayfur Bingöl, Vincent Aboubakar ve Umut Meraş adale sakatlıkları yaşayan isimler olmuştu.

Marsilya evinde tek golle kazandı

Schalke'nin gol sigortası Dzeko hazır

Rosenior'dan 5-2 sonrası tur mesajı

Barcelona'dan Rashford için açıklama!

Scott McTominay için sözleşme açıklaması!

Arne Slot'tan Alisson ve Chiesa için sakatlık açıklaması!

Chelsea'de Reece James ile 2032'ye kadar devam

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"



















