Beşiktaş, ara transfer dönemi öncesi orta saha hamlesini netleştirdi. Siyah-beyazlıların, Alman devi Borussia Dortmund forması giyen milli futbolcu
Salih Özcan ile her konuda anlaşma sağladığı öğrenildi.
3 MİLYON EURO BONSERVİS
6 numara transferinde rotasını
Almanya'ya kıran siyah-beyazlılar, listenin ilk sırasına gurbetçi ön libero Salih Özcan'ı yazdı. Kara Kartal, milli futbolcu ile tüm şartlarda
anlaşmaya varırken, sözleşmesinin son senesine girdiği kulübü Borussia Dortmund'la da 3 milyon euro'ya el sıkıştığı bildirildi.
ORKUN İKNA ETTİ
Transfer sürecinde Beşiktaş'ın yıldız maestrosu Orkun Kökçü'nün önemli bir rol oynadığı vurgulandı. Milli takım kampında Orkun Kökçü'nün Salih Özcan ile birebir görüşerek Beşiktaş projesini anlattığını ve oyuncunun ikna sürecinde etkili olduğunu belirtti.
27 yaşındaki dinamo, Beşiktaş kaptanı Orkun Kökçü'nün 2-1'lik Fenerbahçe galibiyetinin ardından yaptığı paylaşıma 'ateş' emojisi de göndermişti. Salih Özcan, bu sezon sadece 4 maçta 21 dakika şans bulurken, 27 kez milli oldu ve 1 gol attı.
MİLLİ TAKIM HEDEFİ
Son dönemde Alman devi Borussia Dortmund'da forma şansı bulmakta oldukça zorlanan Salih Özcan'ın, Türkiye'de oynama fikrine sıcak bakmasının nedenlerinden birisi de A Milli Takım. A Milli Takımımızın aday kadrosunda da sürekli yer alan isimlerden olan, Türkiye ile Dünya Kupası'nda mücadele etme hedefi bulunan 27 yaşındaki milli oyuncunun formda kalmak ve daha fazla oynamak istediği biliniyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Strasbourg, Lyon'un tarihi serisini bitirdi!

Villarreal, Valencia'yı geriden gelip yıktı

Roma ikini yarıda attığı gollerle güldü

Celta 3 puana son nefeste uzandı

Arsenal, Tottenham derbisiyle kendine geldi!

Barcelona, yeniden lider!

Sunderland'de ışıklar kapandı!

Vitor Pereira'ya 90+7'de büyük şok!

Atalanta, Napoli'den son umutlarını da aldı

Harry Kane'den Barcelona yanıtı



















