
UEFA Konferans Ligi'nde gruptan çıkamayan, henüz ilk devre bitmeden Trendyol Süper Lig'deki şampiyonluk yarışında ezeli rakiplerinin çok gerisinde kalan Beşiktaş, yeni hocası Fernando Santos ile farklı bir hava yakaladı.
FARK HİSSEDİLDİ
Bu sezon Kartal'ı çalıştıran beşince teknik direktör olan Portekizli Fernando Santos gelir gelmez farkını hissettirdi.
Santos imza attıktan sonra siyah-beyazlılar, lig ve kupada üçte üç yaparken kalesini gole kapattı ve rakip filelere 11 gol gönderdi.
KAYIP YOK
Santos'un tribünde oturduğu maçta Beşiktaş, Rizespor'u 4-0 yenerken, Portekizli hocanın kulübedeki ilk sınavında da Karagümrük'ü 3-0'la geçti.
Türkiye Kupası'nda da Eyüpspor engeli 4-0 ile aşıldı. Santos'un gelişinden sonra takımdaki konsantrasyon, motivasyon ve mücadelenin arttığı, takımın iyi bir hava yakaladığı gözlemleniyor.
Beşiktaş'ın önümüzdeki maçlarda göstereceği performans merakla bekleniyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Marko Arnautovic'ten Inter'e veda!

Genoa, Patrick Vieira ile sözleşme uzattı

Tottenham, Ben Davies'in sözleşmesini uzattı

Chelsea'den 7 yıllık sözleşme: Gittens!

Garnacho, Manchester United'dan ayrılıyor!

Inter, Luis Henrique'yi kadrosuna kattı!

Guardiola, Kulüpler Dünya Kupası için sabırsızlanıyor

Milan'dan Leao için 70 milyon euro'luk karar!

Borja Sainz konuştu: Athletic Bilbao!

Marotta: "Inzaghi ayrılık kararını finalden sonra aldı!"
