Beşiktaş'ta derbi öncesi sakatlık şoku!
Beşiktaş'ta Ümraniyespor karşılaşmasında sakatlık yaşayan Rachid Ghezzal'in gelecek haftaki Galatasaray derbisine yetişmesi beklenmiyor.
Kaynak : Sabah
Fotoğraf : AA
Süper Lig'de 31. haftayı Ümraniyespor galibiyeti ile kapatan ve gelecek haftaki Galatasaray derbisinin hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'a kötü bir haber geldi.
Siyah-beyazlılarda Rachid Ghezzal, Ümraniyespor maçında kasığında ağrı hissetti ancak maçı bu şekilde tamamladı. Bugün (pazar) kulüp doktorları, Cezayirli yıldızın kontrollerini gerçekleştirdi.
Yapılan kontroller sonrası 30 yaşındaki futbolcunun, Galatasaray derbisine yetişmesinin zor olduğu belirtildi.
Bu sezon sakatlıklar nedeniyle formasından bir hayli uzak kalan Ghezzal, çıktığı 11 maçta 2 gol attı ve 3 asist yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Lille, sezona Angers galibiyetiyle başladı!

Mateta'dan sözleşme fesih için FIFA'ya başvuru!

Manchester United'da hedef Alejandro Balde!

Christopher Nkunku, Leipzig'e geri dönüyor

Gabriel Martinelli'den Al Hilal'e yeşil ışık!

Lille, Orlando Gill transferini tamamladı

Manchester City'den 100 milyon euroluk transfer: Bouaddi

Mourinho'nun, Arda Güler kararı tartışma yarattı

Real Madrid son dakikada kazandı, Arda Güler asist yaptı

Hakan'dan inanılmaz gol, Inter'den farklı başlangıç

Brentford'tan Tottenham'a ilk haftada ağır darbe
En çok yorumlanan haberler














