Beşiktaş, gelecek sezonun finansal planlamasında kiralık oyuncuların bonservislerinden önemli katkı bekliyor.
Suudi Arabistan ekibi Al-Kholood'un ligde kalmasının ardından Muleka'nın 1.5 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu devreye girdi.
Portekiz Ligi ekiplerinden Rio Ave'de başarılı bir performans gösteren Demir Ege Tıknaz'ın 5 milyon Euro karşılığında bonservisinin alınacağı kulüp tarafından açıklandı. Bir diğer kiralık oyuncu Onana için de İtalya'dan sevindirici haber geldi. Serie A temsilcisi Genoa, 1.2 milyon Euro'luk opsiyonu kullanmayı planlıyor.
AL MUSRATI'DAN BEKLENEN GELİR GELMEDİ
Beşiktaş'a olumsuz gelişme ise Libyalı orta saha Al Musrati cephesinden geldi. Sezon başında Monaco'ya kiralanan oyuncu için Fransız kulüp, 7.7 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmayacağını iletti. Ancak Beşiktaş, bu oyuncunun elden çıkarılması için Portekiz, Fransa ve İtalya'dan bazı kulüplerle temaslarını sürdürüyor.
GEDSON FERNANDES'E RUSYA'DAN TEKLİF YOLDA
Beşiktaş'ın satış listesine koyduğu önemli isimlerden biri de Gedson Fernandes. Bu sezon kariyerinin en skorer dönemini geçiren Portekizli futbolcuya Rus ekiplerinin ilgisi sürüyor. Rusya basınına göre Zenit, devre arasında gündemine aldığı 25 yaşındaki oyuncu için sezon sonunda resmi teklif yapacak. (ABC Gazetesi)
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kolo Muani'nin dönüş tarihi belli oldu!

Makelele'den Real Madrid'e sert eleştiri: "Sorun hakem değil"

Villarreal yeni Rodri'sini yetiştiriyor: Carlos Macia

Barcelona, Manchester City ve Dortmund, milli araya kayıpsız girdi

Mourinho derbi sonrası çılgına döndü! "Zavallı" diyerek elindeki fotoğrafı gösterdi

Real Madrid TV: "La Liga'yı bırakıp gideriz!"

İspanya'da olay: Jose Mourinho

Milan, Lecce'yi de geçip seriyi sürdürdü

PSG, Marsilya deplasmanında kazandı!

Hoffenheim, Beşiktaş maçı öncesi kayıp!


















