Hem ligde hem de Avrupa Ligi'nde kötü gidişatı durduramayan Beşiktaş, bu süreçte sadece UEFA Avrupa Ligi'nde evinde Malmö'yü mağlup edebildi.
Öte yandan Beşiktaş, ligde Galatasaray'ın 13 puan gerisine düşerken, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 5 maç sonunda 6 puanda kaldı.
Beşiktaş'ın bu süreçte aldığı sonuçlar şu şekilde;
2-1
Galatasaray (M)
1-3 Kasımpaşa (M)
2-1 Malmö (G)
0-0 Başakşehir (B)
2-4 Göztepe (M)
1-3 Maccabi Tel Aviv (M)
AYRILIK YAKIN
Beşiktaş, Maccabi Tel Aviv maçında alınan yenilginin ardından teknik direktör Giovanni van Bronckhorst için harekete geçiyor.
Siyah-beyazlı yönetim, Hollandalı teknik adamın geleceği için cuma günü bir araya gelecek.
HÜSEYİN YÜCEL, GIO İLE KONUŞTU
Beşiktaş'ta futbolun patronu haline gelen Hüseyin Yücel, Macaristan'da Maccabi Tel Aviv maçında alınan 3-1'lik hezimetin ardından Giovanni van Bronckhorst'a kendisiyle çalışmaya devam edilmeyeceğini iletti.
TOPLANTI SONRASI AÇIKLAMA
Hüseyin Yücel, cuma İstanbul'da başkan Hasan Arat ve yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla da bu kararı istişare ettikten sonra resmi açıklama yapılacak.
NE DEMİŞTİ?
Giovanni van Bronckhorst, Maccabi Tel Aviv maçının ardından istifa sorusuna, "Yaşadığım en iyi anları yaşamıyorum. Hoca olarak daha kötü anları yaşadım. Ben pes etmeyen biriyim. Bu durumu değiştirmek için elimden geleni yapacağım." yanıtını vermişti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Hansi Flick'ten "El Clasico" yenilgisi sonrası flaş itiraf!

Valverde'den sakatlık açıklaması: "Tedbir amaçlıydı"

Pedri: "La Liga şampiyonluğu bir maçla kazanılmaz!"

Kylian Mbappe: "Yetenek yok diyenler yalancıdır!"

Real Madrid'in Arda Güler paylaşımına milli yıldızdan yanıt!

Jose Mourinho'dan VAR tepkisi: "Barça'ya kırmızı çıkmadı"

Juventus'a galibiyet için bir devre yetti

Bayern Münih, derbi öncesi liderliği devraldı!

Liverpool'da Fenerbahçe maçı öncesi bir sakatlık daha!

Michael Carrick'ten istifa açıklaması!















