Sezon başında Beşiktaş'tan Brezilya ekibi Athletico Paranaense'ye kiralanan Elan Ricardo'nun sözleşmesi sona erdi.
Siyah-beyazlı yönetim, kiralık sözleşmesi sona eren 21 yaşındaki futbolcuyu, ülkesinin takımlarından Deportes Tolima'ya kiraladığını duyurdu.
Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Sezon başında Athletico Paranaense Kulübü'ne geçici transfer olan profesyonel futbolcumuz Elan Joseph Ricardo Ochoa, 2025-26 sezonu sonuna kadar Kolombiya Ligi ekiplerinden Club Deportes Tolima SA Kulübü'ne geçici transfer olmuştur. Elan Ricardo'ya yeni kulübünde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" denildi.
Club Deportes Tolima da, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile transferi duyurdu.
Öte yandan Siyah-beyazlı yönetim ara transfer döneminde Mert Günok, David Jurasek, Jonas Svensson ve Gabriel Paulista ile yollarını ayırmıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal kupada Wigan Athletic'i farklı geçti

Atletico Madrid'e Rayo Vallecano'dan ağır darbe!

Edin Dzeko asistledi, Türk yıldızlar bitirdi!

Marsilya'da sürpriz istifa: Mehdi Benatia

Yan Diomande'den Bayern Münih için transfer yanıtı

Bayern Münih'ten sakatlık açıklaması: Manuel Neuer

Alvaro Morata'ya tepki: Geri dönebilir

Endrick, Fransa'da ayın oyuncusu seçildi!

Juventus: "Bu hakemlerle lig bitmez! VAR değişsin!"

Manchester City, FA Cup'ta iki golle turladı!






















