Kabus gibi bir sezon başlangıcının ardından dört teknik adam değiştiren Beşiktaş'ta baharın müjdecisi gelişmeler yaşanmaya başladı.
Yeni transferlerden Al-Musrati ve Ernest Muçi'nin takımla olan uyumu, Semih Kılıçsoy'un yükselişi ve Milot Rashica ile Cenk Tosun'un yeniden forma girmesi yüzleri güldürürken, takımda bazı isimler karaları bağlamış durumda.
Konyaspor maçında Vincent Aboubakar ve Rachid Ghezzal oyuna girince yuhalandı. Salih Uçan da tepkilerden nasibini aldı.
3 İSİMDEN TEPKİ!
Aboubakar, "Kadro dışı bırakıldım, tek söz söylemedim. Geri geldiğimde ise yuhalandım" derken, Ghezzal "Takımın en sevileniydim. O günleri özlüyorum" diyerek tepkilerini dile getirdi.
Salih Uçan da yuhalanmaktan şikayetçi. Milli futbolcu, "Yeri geldi sakat olarak maça çıktım. Bana neden tepki gösterildi hiç anlamadım" dedi.
Nottingham Forest'tan alınan Joe Woe Worral ise ne olduğunu anlamadan kendisini yedek kulübesinde
bulduğu için moralsiz.

PSG, deplasmanda Lorient'e diş geçiremedi!

Roma, liderliğe oynuyor! Parma karşısında 3 puan

Kenan yine sahnede! Juventus, Udinese engelini aştı

Como sahasında üç golle üç puanı aldı!

Eden Hazard, Premier Lig Şöhretler Müzesi'ne seçildi

Lyon, Real Madrid'den Endrick için devrede!

Real Madrid'den UEFA'ya tazminat talebi

Vinicius Jr'dan El Clasico'daki tepkisi için açıklama!

Barcelona'yı üzen sakatlık haberi: Pedri

Napoli'ye Kevin De Bruyne'den kötü haber!

















