Yeni sezon öncesi sol kanat arayışlarını sürdüren Beşiktaş, uzun süredir gündeminde yer alan Zuriko Davitashvili için yeniden harekete geçti.
Ligue 2'de mücadele eden St.Etienne, üst lige çıkmak için Davitashvili'ye ihtiyacı olduğunu belirtip, futbolcusunu bırakmadı. Fransız ekibi, Ligue 1'e yükselemeyince Davitashvili kariyerinde yeni bir sayfa açmaya karar verdi.
Siyah-beyazlı yönetim, bu durumu fırsat bilerek, uzun süredir takip ettiği Gürcü sol kanat için harekete geçme kararı aldı.
20 MİLYON EURO TALEP
St.Etienne, 12 milyon Euro piyasa değeri olan oyuncuya karşılık 20 milyon Euro talep ediyor. Bu isteği çok bulan Beşiktaş, rakamı makul bir seviyeye çekmeyi hedefliyor.
TROSSARD DA LİSTEDE
Siyah-beyazlı kurmayların bir diğer adayı da Arsenal forması giyen 31 yaşındaki Belçikalı sol kanat Leandro Trossard...
3 TRANSFER AÇILIŞA YETİŞTİRİLECEK
UEFA Avrupa Ligi'ne 2. ön eleme turundan itibaren katılacak olan Beşiktaş, yeni sezon açılışını Haziran ayı sonunda gerçekleştirecek. Siyah beyazlı idareciler, bu süreçte 3 bölgeye öncelik verecek. Kaleci, sol bek ve sol kanat transferleri açılışa yetiştirilecek.
Siyah beyazlılar, sağ kanat, orta saha ve stoper mevkilerine de takviye yapmayı planlıyor.
KULÜP VE MİLLİ TAKIM PERFORMANSI
Davitashvili, St. Etienne formasıyla çıktığı 67 maçta 25 gol atıp 13 asist yaptı. Gürcistan Milli Takımı'nda ise 54 kez görev alırken 7 gole imza attı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Real Madrid galibiyetle ayrıldı, Arda Güler'e büyük övgü

Chelsea, Milan karşısında rahat galibiyet aldı

River Plate, Thiago Almada'yı kadrosuna kattı

Ferran Torres PSG yolunda! 50 milyon euroluk transfer

Zeki Çelik'ten transfer ve Kenan Yıldız itirafı!

Hakan Çalhanoğlu'ndan geleceği için açıklama

Liverpool'da anlaşma tamam: Ronald Araujo

Manchester City'de mutlu son: Geronimo Rulli

Sergej Jakirovic'ten Premier Lig, Acun Ilıcalı ve Türkiye açıklaması!

Cristian Romero transferinde dev yarış: Inter, Atletico Madrid ve Arsenal

















