Beşiktaş, son provadan galip ayrıldı
Beşiktaş, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesi çıktığı son hazırlık maçında Sakaryaspor'u 2-1 mağlup etti.
Kaynak : Karakartal.com

Giovanni van Bronckhorst'un yönetimindeki Beşiktaş, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesi çıktığı son hazırlık maçında Suat Kaya'nın ekibi Sakaryaspor'u 2-1 mağlup etti.
Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanan maçta Beşiktaş'ın gollerini 44. dakikada Jackson Muleka ve 79. dakikada Mustafa Hekimoğlu kaydederken, Sakaryaspor'un golünü 38. dakikada Demir Ege Tıknaz kendi ağlarına gönderdi.
Beşiktaş'ın yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktığı maçta Ciro Immobile, Rafa Silva, Gedson Fernandes, Gabriel Paulista, Milot Rashica, Semih Kılıçsoy ve Al Musrati gibi isimler maçta forma giymedi.
Beşiktaş bir sonraki maçında sezonun ilk resmi maçı olan Süper Kupa finalinde Galatasaray ile 3 Ağustos Cumartesi günü 20.45'te karşılaşacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Jürgen Klopp'tan açıklamalar: Teknik direktörlüğe geri dönecek mi?

Barcelona'dan Hansi Flick için itiraz!

Avrupa devlerinde zirve yarışı kızıştı!

Hasan Salihamidzic: "Harry Kane için her kuruşuna değer"

Jamie Carragher: "Salah yedek kalmalı"

Milan'da Allegri farkı!

Igor Tudor için tehlike çanları!

Alvaro Morata, Como'da siftah yapamadı!

Nico Paz için Real Madrid bilinmezliği!

Arsenal'in zirve yürüyüşü: "Bu kez olacak mı?"

Wolverhampton'da her şey terse döndü!
En çok yorumlanan haberler