Beşiktaş, ligin en az gol yiyen takımı olan Eyüpspor'a 3 gol atarak bu ünvanını elinden aldı.
Siyah-beyazlılar, kötü geçen sezonda kalesinde 23 maçta 23 top görürken, Galatasaray ve Fenerbahçe ile birlikte ligin en az gol yiyen ekipleri arasına girdi.
Üstelik bu başarıya stoper bölgesinde yaşanan sakatlıklarına rağmen ulaştı. Sezona başlarken Paulista, Necip Uysal, Felix Uduokhai, Tayyip Talha ve Emirhan Topçu rotasyonu bulunan Beşiktaş'ta geride kalan 6 ay yokluk içinde geçti.
YEDEK KULÜBESİNDE STOPER OLMADAN MAÇA ÇIKTI
Bu sezon tüm savunması uzun ya da kısa sakatlıklar yaşarken siyah-beyazlılar, birçok maça da yedek kulübesinde bir stoperi olmadan çıktı. Necip Uysal'ı sezon başında sakatlığa kurban veren Beşiktaş, sonrasında Paulista'nın da ameliyat masasına yatmasıyla alternatifleri tüketti.
BEŞİKTAŞ DERBİ ÖNCESİ ZİRVE PEŞİNDE
Tayyip Talha da ocakta sakatlık yaşarken haftalarca 2 sol stoper Uduokhai ve Emirhan işi götürdü. Zaman zaman yokluktan dolayı Zaynutdinov, bu bölgede kullanıldı. Beşiktaş, bugünkü derbide iki takımın da kalesinde gol görmesi halinde tek başına zirveye kurulacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Zeki Çelik'e Juventus'tan sonra 3 talip daha

Wolfsburg'ta ilk aday Thomas Reis

Ozan Kabak'tan sürpriz hamle! Başvuru yaptı

Strasbourg, Lyon'un tarihi serisini bitirdi!

Villarreal, Valencia'yı geriden gelip yıktı

Roma ikini yarıda attığı gollerle güldü

Celta 3 puana son nefeste uzandı

Arsenal, Tottenham derbisiyle kendine geldi!

Barcelona, yeniden lider!

Sunderland'de ışıklar kapandı!



















