
Süper Lig’in 24. haftasında Kayseri Erciyesspor karşısında aldığı 5 gollü galibiyetle liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, Club Brugge rövanşı öncesi Belçika basınına korku saldı.
Ülkedeki gazeteler siyah-beyazlıların son form durumunu örnek gösterdi. Voetbalkrant, “Club Brugge korkmalı. Beşiktaş rakiplerini yıkarak geliyor” ifadelerini kullandı. Haberde ayrıca Beşiktaş’ın yüzde 62’lik topla oynama oranıyla rakibine büyük üstünlük kurduğu ve keskin bir hakimiyet sağladığı kaydedildi.
Standaard.be ise Slaven Bilic ve öğrencilerinin moralli olduğuna dikkat çekerek, “Beşiktaş mücadeleye hazır” başlığını attı. Voetbalnieuws’da ise “Brugge’ün şansı Beşiktaş karşısında devam edecek mi?” başlığını altında bir analiz yer aldı. Haberde, mavi-siyahlı ekibinin formda olmasına karşın Beşiktaş karşısında çok zorlu bir sınav vereceğine vurgu yapıldı.
Belçika
Jupiler Ligi’nde normal sezonu lider bitiren Club Brugge’de kulübün idari menajeri Vincent Mannaert ise Beşiktaş karşısına tur için çıkacaklarını
söyledi. Çok başarılı bir sezon geçirdiklerini kaydeden Mannaert, “Umuyorum ki İstanbul’dan iyi bir sonuçla döneceğiz ve yolumuza devam edeceğiz”
dedi.

Vitor Pereira'dan 30 milyon euroluk transfer

Borussia Dortmund, Niko Kovac ile 1 yıl daha uzattı!

Borussia Dortmund, Carney Chukwuemeka'yı açıkladı

Lucas Vazquez, Leverkusen yolunda!

Getafe, Sevilla'yı deplasmanda devirdi!

Athletic Bilbao, 3 puanı tek golle aldı!

Bayern Münih'ten Kim Min Jae kararı

Nicolas Jackson Bayern Münih'e doğru!

Arsenal'e Bukayo Saka'dan kötü haber!

Ciro Immobile, 2 ay yok!
