Medipol Başakşehir, son olarak Bandırmaspor'da forma giyen ve Beşiktaşımız ile de transfer görüşmeleri yapan 23 yaşındaki Senegalli oyuncu Philippe Keny ile sözleşme imzalandığını duyurdu.
KENY İLE 3 YILLIK SÖZLEŞME
Yapılan açıklamada, "Kulübümüz, son olarak Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'da oynayan Philippe Paulin Keny ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Senegalli oyuncuya 'Ailemize hoş geldin.' diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.
BEŞİKTAŞ'A TRANSFER OLAMAMIŞTI
Senegalli futbolcu, geçen sezon Bandırmaspor formasıyla Spor Toto 1. Lig'de 34 maçta 13 gol attı. Futbolcu için Beşiktaş ve Bandırmaspor kulüpleri görüşme yapmış ancak; futbolcunun siyah-beyazlılarımıza transferi gerçekleşmemişti.
ÇEBİ NE DEMİŞTİ?
Bandırmaspor, Beşiktaş'ın transferden vazgeçmesiyle ilgili olarak eleştiriler yapmış, başkanımız Ahmet Nur Çebi de Keny transferinin gerçekleşmemesiyle hakkında, "Keny konusunda prensipte anlaştık ama 1-2 futbolcumuzun ayrılması durumunda transferi yapabileceğimizi söyledik" demişti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Eintracht Frankfurt'ta Albert Riera için ayrılık çanları!

Real Madrid'de büyük kriz: Valverde & Tchouameni olayı!

Ferdi Kadıoğlu'nun hocası Hürzeler'den uzun vadeli imza

Süle, 30 yaşında futbolu bırakıyor!

Rafael Leao için transfer kararı; gönderiliyor!

Luis Enrique'den final itirafı!

Vincent Kompany'den hakem tepkisi!

Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu!

Marquinhos ve Kvaratskhelia, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti

Crystal Palace cephesinden Arda Turan'a övgüler!


















