Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaşımız, savunma hattına Romain Saiss'i dahil ederek kadrosunu güçlendirme yoluna gitti. Siyah-beyazlılarımız, geçen sezon Kayserispor'da kiralık oynayan Mert Çetin'i de gündemine aldı. Oyuncu için görüşmeler devam ediyor. Bu transferde de Başkanımız Ahmet Nur Çebi'nin net bir duruşu söz konusu.
BEŞİKTAŞ PAZARLIK MASASINA OTURDU
Milli takımda da zaman zaman görev alan Mert için girişimler başladı. Beşiktaşımız, Mert Çetin için Verona ile pazarlık masasına oturdu. Yapılan görüşmelerde mali şartlar konuşuldu. Mert Çetin'in kulübü Verona, 1.5 milyon Euro'luk önerinin yükselmesini talep ediyor.
ÇEBİ SIKI PAZARLIK YAPMA TARAFTARI
Siyah-beyazlılarımızın bu transfer için önerdiği rakamın çok üzerine çıkmayı düşünmediği öğrenildi. Geçen yıl Roma'ya 7 milyon Euro ödeyerek milli futbolcu Mert Çetin'i kadrosuna katan Verona, futbolcuyu çok ucuza bırakmak istemiyor. Başkanı Ahmet Nur Çebi ise bu rakamın yükselmesine sıcak bakmıyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manchester City, Lig Kupası'nda finalde!

Simeone'den Lookman açıklaması

Juventus'ta Kenan Yıldız gelişmesi

Barcelona, İspanya Kral Kupası'nda yarı finale kaldı

Liverpool'dan Zeki Çelik'e yakın takip!

Joan Laporta'dan Flick ile devam mesajı

Ademola Lookman: "Atletico'da olmak çok özel"

İngiltere'de gündem Acun Ilıcalı!

Vedat Muriqi attı, Mallorca kazandı

Lens, Maximin ile anlaştı!






















