Beşiktaş, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nantes'ta forma giyen Matthis Abline'i transfer gündemine aldı.
Sezon başında Rennes'ten 10
milyon Euro'ya Nantes'a transfer olan 22 yaşındaki Fransız oyuncu, siyah-beyazlıların radarında.
Siyah-beyazlı yönetim, Abline için nabız yoklarken Nantes cephesi en az 15 milyon Euro civarında bir bonservis talep ediyor. Beşiktaş, bu rakamda indirim sağlanması halinde transferi gerçekleştirmeyi hedefliyor. Abline'la ayrıca Fransa'dan Marsilya ve Lille kulüplerinin de ilgilendiği öğrenildi.
Bu sezon Ligue 1'de 34 maça çıkan genç futbolcu, 9 gol ve 2 asistlik performans ortaya koydu. Asıl mevkisi santrfor olan Abline, sol kanatta da forma giyebiliyor. 30 Haziran 2028'e kadar Nantes ile sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki oyuncu, kariyerinde henüz Fransa dışına çıkmadı.
Beşiktaş, kulübü ve oyuncuyu ikna edebilirse Abline kariyerinde ilk kez ülke dışına adım atmış olacak. Siyah-beyazlı yönetimin, kısa süre içerisinde resmi adımlar atması bekleniyor.

Hull City'den Göztepe'nin eski golcüsüne 20 milyon Euro!

Jürgen Klopp'dan Liverpool açıklaması

Kempes, Madrid'den ayrılmak isteyen Alvarez'i destekledi

Manchester United'dan Manuel Ugarte açıklaması

Nico Paz için açıklama: "Como onun için en iyi seçenek"

Franck Kessie: "Juventus için harika olurum"

Hull City'de hedef Thomas Meunier

Jose Mourinho'dan Arda Güler'i şoke eden telefon!

Como'nun 25 milyon euroluk teklifine Chelsea'den ret: Chalobah

Xabi Alonso istedi: Chelsea, 30 milyon euroyu gözden çıkardı


















