
Süper Lig’de 31. hafta mücadelesinde Kasımpaşa’yı 3-2’lik skorla deviren Siyah-Beyazlılar, zorlu 90 dakikadan 3 puanla ayrılsa da üç önemli futbolcusunu kaybetmişti.
Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Burak Yılmaz, sağ alt baldırındaki ağrıdan dolayı, Gökhan Gönül de sağ dizine aldığı darbe sebebiyle oyunu tamamlayamamış, Atiba Hutchinson da gördüğü sarı kart sebebiyle cezalı duruma düşmüştü.
Ligde 32. hafta karşılaşmasında pazartesi günü Yeni Malatyaspor’a deplasmanda konuk olacak Beşiktaş, bu 3 oyuncusundan yararlanamayacak. Kara Kartal’da bu 3 isme ek olarak 2 oyuncu daha Malatya’ya götürülmeyecek.
Siyah-Beyazlılar’ın son 2 mücadelesinin kadrosunda yer almayan; Ljajic ve Umut Nayir, takım çalışmasına da
katılmadı. Teknik ekibin; Ljajic ve Umut’u da Malatya kafilesine dahil etmeyeceği belirtildi.
TIKLA TRANSFERİNİ YAP, KADRONU KUR!

Como, Genoa karşısında 3 puanı 90+2'de bıraktı!

Roy Keane'den Ruben Amorim tepkisi!

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!
