
UEFA, Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Sırbistan temsilcisi Partizan'a bir maçlığına tribünlerinin bir bölümünü kapatma ve 40 bin avro para cezası verdi.
UEFA'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, Avrupa Ligi C Grubu'nda Partizan ile Tottenham Hotspur arasında 18 Eylül'de oynanan ve 0-0 biten karşılaşmada taraftarların ırkçılık içeren pankart açması, sahaya meşale atması ve futbolcuların gözüne lazerli ışık tutması gerekçeleriyle ev sahibi ekibe ceza verildiği belirtildi.
Açıklamada, Partizan'ın önümüzdeki UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında stadyumundaki K bölümünün kapatılacağı ve ayrıca 40 bin avro para cezasına çarptırıldığı ifade edildi.
Ceza nedeniyle Partizan'ın 23 Ekim'de Beşiktaş ile yapacağı karşılaşmada tribününün belirli bir bölümü kapalı olacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Al Hilal'den Angelino transferi için karar!

Santi Cazorla peri masalını tamamladı: Real Oviedo 24 yıl sonra LaLiga'da!

Szczesny, Barcelona ile yeni sözleşme imzalayacak

Chelsea'ye yeni golcü: Kolo Muani

Al-Hilal'in McTominay hamlesi Napoli'den reddedildi!

Bayer Leverkusen, Jarell Quansah için el sıkıştı!

Arda Güler'den ayrılık yanıtı!

Milan, Granit Xhaka ile anlaştı!

Lewandowski için Arabistan sesleri yükseliyor!

Nottingham Forest'ta Nuno Espirito Santo'nun sözleşmesi uzatıldı
