Bu haberi yazdır
Beşiktaş Lauriente transferinde sona yakın
Kanat transferini tamamlamak isteyen Beşiktaş, Armand Lauriente'yi kadrosuna katmak için kulübü ile görüşecek.  
Beşiktaş Lauriente transferinde sona yakın

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta çalışmalar son sürat devam ediyor.

Öncelikli hedefin kanat transferi olduğunu söyleyen Serdal Adalı ve kurmayları, bu kapsamda gözlerini İtalya'ya çevirdi.

Sport Mediaset'in haberine göre siyah-beyazlılar, Sassuolo'da oynayan Armand Lauriente'yi kadrosuna katmak için oyuncu ile anlaşma sağladı.

KULÜPLER GÖRÜŞECEK

Edinilen bilgiler göre Beşiktaş, bugün(perşembe) İtalyan kulubü ile mali şartlarda anlaşmak için görüşme düzenleyecek.

BEŞİKTAŞ 17 MİLYON EURO ÖNERDİ

Serdal Adalı yönetimi, Fransız oyuncuyu kadrosuna katmak için Sassuolo'ya 17 milyon teklif önerdi ancak Serie A ekibi bu teklifi kabul etmedi.

İTALYANLAR 20 M EURO'DA ISRARCI

2027 yılında sözleşmesi bitecek olan Fransız futbolcu için İtalyanlar 20 milyon Euro isterken Serdal Adalı yönetimi de oyuncunun bonservis bedelini düşürmeye çalışıyor.

PERFORMANSI

26 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezonda 34 maça çıktı ve 19 gol 6 asistlik katkıda bulundu.

 
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler