Fenerbahçe ile Kadıköy'de karşılaşacak olan Beşiktaş, kupada zafer hedeflerken, diğer yandan da kendisi adına son derbide galibiyet istiyor.
KAPTANLAR DEVREYE GİRDİ
Siyah-Beyazlılar, derbi için hazırlıklarını sürdürürken, takım da aynı şekilde motive olmaya çalışıyor. Son idmanda kaptanlar; Necip Uysal, Cenk Tosun ve Mert Günok, Kara Kartal'ın yıldızları ile konuştu.
Üçlü, Fenerbahçe derbisinde onlara ihtiyaçlarının epey fazla olduğunu söyledi. Özellikle Necip; Rachid Ghezzal, Milot Rashica ve Gedson Fernandes'ten destek istedi. Necip, "Siz çok özel yetenekleri olan oyuncularsınız" diyerek arkadaşlarını motive etti.
"GALİBİYETE UZANABİLİRİZ"
Sarı-Lacivertliler karşısında gelecek galibiyetin yıldızların performansına da bağlı olduğunu belirtiren Necip, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Kötü oynadığımız, takımca iyi gitmediğimiz bir gerçek. Ancak bunu değiştirebiliriz. Fenerbahçe derbisinde bizler de size ayak uydurursak, galibiyete uzanabiliriz.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Tchouameni, Valverde'yi hastanelik etti

Süle, 30 yaşında futbolu bırakıyor!

Rafael Leao için transfer kararı; gönderiliyor!

Luis Enrique'den final itirafı!

Vincent Kompany'den hakem tepkisi!

Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu!

Marquinhos ve Kvaratskhelia, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti

Crystal Palace cephesinden Arda Turan'a övgüler!

Gianfranco Matteoli: "Hakan Çalhanoğlu'nun rakibi yok"

Luis Henrique: "Inter'de yerimi sağlamlaştırmak istiyorum"



















