
Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, Yasin Öztekin için Beşiktaş'ımız ile Fenerbahçe'nin devrede olduğunu söyledi.
Transfer çalışmalarını İstanbul'da yürüten Başkan Ziya Eren, iç transfer konusunda sıkıntı yaşamadıklarını, kaleci Gökhan Demirmenci'nin de sözleşmesini yenilemesiyle birlikte rahatladıklarını söyledi.
Yasin konusunda Beşiktaş'ımız Fenerbahçe'nin de devreye girdiğini, Kasımpaşa'nın takas önerisini ise kabul etmediklerini belirten Başkan Ziya Eren, "Belirlediğimiz bir bonsarvis fiyatı var. Ödeyen takıma Yasin'i veririz" dedi.
"2,5 MİLYON EUROYA SATARIZ"
Beşiktaşımızın 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Yasin için yaptığı teklife, Erciyesspor'un "Yasin'i 2.5 milyon euro'ya satabiliriz" cevabını verdiği bildirildi. Beşiktaşımızın bunun üzerine yaptığı, 'takas' teklifine ise Kayseri temsilcisinin kesinlikle olumsuz yanaştığı ifade edildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Acun Ilıcalı'nın Emre Belözoğlu düşüncesi!

Hull City'de Ruben Selles dönemi bitti

Lacazette için açıklama: "Bu onun son maçı"

Rayo Vallecano ile Real Betis 1'er puanı paylaştı

Osasuna, Atletico Madrid'i 2 golle devirdi

Tottenham'da Farioli sürprizi

Mustafa Muhammed'e ağır 'homofobi' cezası

Ancelotti: "Gönül rahatlığıyla ayrılacağım"

Real Madrid, galibiyete 90+5'te aldı!

Ajax puan kaybetti, PSV liderliğe yükseldi
