
Ara transfer döneminin en tartışmalı hamlelerinden biri Beşiktaş'ın Galatasaray'dan Dany'yi kiralaması oldu. Kamerunlu oyuncunun kadroya katılmasının hem taraftarlar arasında hem de camiada huzursuzluğa yol açtığı söylentileri aldı yürüdü.
Oyuncunun sezon sonunda Galatasaray'a geri dönmek istediği yönünde açıklama yaptığı iddiaları ise gündemin en hararetli tartışmalarını beraberinde getirdi.
Oyuncunun menajeri Jean Musampa ise yaptığı açıklamada pek çok konuya açıklık getirdi. Musampa, "Dany sezon sonunda Galatasaray'a dönecek mi?" sorusuna, "Beşiktaş satın alma opsiyonuna sahip. Şu anda 5 ay sonrasını kestiremiyoruz. Ama Beşiktaş devam etmek isterse sorun yok. Galatasaray’a geri dönmez" ifadelerini kullandı.
"Taraftar ona aşık olacak"
Musampa, Siyah-Beyazlı kulübe yakın çevrelerde yapılan eleştirilere de sert tepki gösterdi: "Modern futbol dünyasındayız. Dany,
bütün gücünü Beşiktaş'ın başarısı için verecek. Bazen bu tür transferleri kabul edebilmek taraftarlar için zor olabilir. Dany'nin ilk maçına iyi
bakmalarını istiyorum. Beşiktaş taraftarı ona aşık olacak” dedi.

Lucaz Vazquez, Leverkusen yolunda!

Getafe, Sevilla'yı deplasmanda devirdi!

Athletic Bilbao, 3 puanı tek golle aldı!

Bayern Münih'ten Kim Min Jae kararı

Nicolas Jackson Bayern Münih'e doğru!

Arsenal'e Bukayo Saka'dan kötü haber!

Ciro Immobile, 2 ay yok!

Marsilya'da gündem Emerson Palmieri

Eljif Elmas, sadece Napoli'yi istiyor!

Rodrygo'nun geleceği belirsizliğini koruyor
