Beşiktaş, İtalya Serie A ekiplerinden Como'da forma giyen Fransız orta saha Maxence Caqueret'yi kadrosuna katmak için harekete geçti.
Siyah-beyazlıların yaptığı teklif, oyuncuyla sözleşme şartlarında anlaşma sağlanamaması nedeniyle sonuçsuz kaldı.
Fransız basınından L'Equipe'in haberine göre Beşiktaş, 26 yaşındaki futbolcunun transferi için Como'ya resmi bir teklif gönderdi. Ancak siyah-beyazlıların sunduğu teklifin miktarı açıklanmadı.
FABREGAS TAKIMDA TUTMAK İSTİYOR
Como ile 2029 yılına kadar sözleşmesi bulunan Maxence Caqueret, İtalyan ekibinin Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil edilmedi. Buna rağmen Fransız futbolcunun kulüpten ayrılması beklenmiyor.
Como Teknik Direktörü Cesc Fabregas'ın Caqueret ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve deneyimli orta saha oyuncusuna kariyerini İtalya'nın kuzeyinde sürdürmesini istediğini söylediği belirtildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'ya El Clasico öncesi kötü haber!

Fermin Lopez'den Real Madrid'e flaş Negreira yanıtı!

Manchester United'da soyunma odası krizi!

Arsenal'de Saka şoku! En az 6 hafta yok

PSG-Lyon maçına protesto engeli: Tarih değişti!

Adi Hütter'den Can Uzun'a eleştiri!

Aurelio De Laurentiis: "Araplar 3.5 milyar Euro verdi, satmadım!"

Enzo Maresca: "Haaland hazır olacak"

Manchester United'da kazan kaynıyor!

Bruno Fernandes'e hırsızlık şoku!















