Bu sezon Süper Lig'e erken havlu atan Beşiktaş önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için çalışmalara başladı.
SANTOS ÇOK BEĞENDİ
Fernando Santos'un yönetimle yaptığı görüşmede Antalyaspor'un Bosnalı orta sahası Dario Saric'i çok beğendiği ve 26 yaşındaki orta sahanın transfer edilmesi halinde takıma katkı sağlayabileceğini yönetime ilettiği ifade edildi.
Bu gelişme üzerine Siyah-Beyazlı kurmayların da kısa süre içerisinde Antalyasporlu yöneticilerle sözlü temaslara başlayacağı belirlendi.
Bu sezon başında Antalyaspor'un, Palermo'dan kiraladığı Saric'in, İtalyan ekibiyle olan sözleşmesi 2026 yılında sonra erecke.
31 MAÇA ÇIKTI
Bu sezon Antalyaspor formasıyla 31 resmi maça çıkan Dario Saric bu karşılaşmalarda 3 gollük skor katkısı sağladı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Lille, Başar Önal'ı kadrosuna kattı

Ipswich Town'dan Emersonn transferi! Göztepe'nin kasası doldu

Ruben Amorim: "Modric'in kalmasını istiyorum"

Fran Garcia, Real Betis'e gidiyor

Crystal Palace'ta Kamada'nın sözleşmesi uzatıldı

Fulham, Alvaro Arbeloa'yı açıkladı!

Hull City, sportif direktörlüğe Okan Özkan'ı getirdi

Başar Önal, Lille yolunda!

Ruben Amorim'den Milan için ilk açıklama

Marc Casado'dan transfer iddialarına net yanıt!















