Beşiktaş'ın gizli kaptanı: Gabriel Paulista
Beşiktaş'ta takım liderliği görevini Gabriel Paulista üstlendi. 33 yaşındaki tecrübeli stoper, sahada adeta "gizli kaptan" gibi hareket ederken, performansıyla hem takım arkadaşlarına hem de teknik direktör van Bronckhorst'a güven veriyor.
Siyah-beyazlılar, bu sezon yapılan transferlerle bu problemi ortadan kaldırmış görünüyor. Takımın hem lideri, hem ağabeyi hem de Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst'un saha içindeki temsilcisi Gabriel Paulista oldu.
İspanya La Liga'da 11 yıl geçiren, Atletico Madrid gibi üst düzey bir takımda büyük tecrübe edinen 33 yaşındaki Brezilyalı stoper adeta 'gizli kaptan' gibi... Paulista'nın çalışma temposu ve azmi ile profesyonelliği, takımdaki tüm futbolculara örnek oluyor. Van Bronckhorst da bu durumdan memnun.
PERFORMANSI
Bu sezon Beşiktaş formasıyla 6 maça çıkan Paulista'nın 1 gol 1 asisti bulunuyor.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

İngiltere'de yılın futbolcusu Bruno Fernandes

Brighton, Jaouen Hadjam'ı açıkladı!

Juventus, Kamil Grabara'yı kiraladı!

Nottingham Forest'tan Delap hamlesi!

Christopher Nkunku, Leipzig'e geri döndü!

Manchester United, Carlos Baleba'yı açıkladı!

Paulo Fonseca: "Tarih yazmak istiyoruz"

Openda'dan Fenerbahçe mesajı: "Tur yüzde 50-50"

Lyon'da Fenerbahçe maçı öncesi mali alarm

Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!
En çok yorumlanan haberler














