Beşiktaş için İspanya'dan kanat iddiası: Curro Sanchez
BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ: İspanyol basını, Beşiktaş'ın İspanya 2. Lig'inde Burgos forması giyen sağ bek Curro Sanchez'e teklif yaptığı öne sürüldü.
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'la ilgili İspanyol basınından sürpriz bir iddia ortaya atıldı.
Estadio Deportivo'nun haberine göre; Siyah-Beyazlı takım İspanya 2. Ligi'nde Burgos forması giyen 28 yaşındaki sağ bek Curro Sanchez için kulübüne resmi teklif yaptı.
Haberde "Polonya, Portekiz, Yunanistan, Azerbaycan ile Türkiye'den ve son olarak Championship'ten bir takım onun durumunu sorguladı" ifadeleri kullanıldı.
BU SEZONKİ PERFORMANSI
Bu sezon forma giydiği 23 maçta 9 gol atıp, 4 de asist yaparak iyi bir sezon geçiren Curro Sanchez'in takımıyla olan sözleşmesisezon sonunda sona erecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid altyapısından 124,5 milyon euroluk dev gelir!

Sergio Busquets, Barcelona'ya döndü

Leipzig yeni Diomande'sini buldu: 50 + 10 milyon Euro!

Ederson, Martinez derken Juve'nin yeni kalecisi Vicario

Pedro Neto'dan Al-Hilal'e yeşil ışık

Juventus, Jhon Lucumi'yi açıkladı

Barcelona'dan dev transfer hamlesi: Rodri

Espanyol, La Liga'ya coşkulu başladı!

Arda Güler asist yaptı, Real Madrid son provasını 3 golle geçti!

Villarreal, 2 dakikada 2-0'dan döndü!

Ajax galibiyeti kaçırdı! Heerenveen'den kritik geri dönüş
En çok yorumlanan haberler














