Beşiktaş, teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayırması halinde sürpriz bir ismi takımın başına getireceği iddia edildi.
CBC Sport'tan Elçin Cafarov'un Sabah'a verdiği bilgiye göre; Beşiktaş, Santos'un yerine Karabağ Teknik Direktörü Qurban Qurbanov'u listenin başına aldı.
"SEZON SONU GÖRÜŞELİM Mİ?"
Cafarov'a göre siyah beyazlı yönetim, başarılı teknik adam ile telefonda görüşerek 'Sezon sonunda uygun olursanız sizinle görüşme yapabilir miyiz?' sorusunu yöneltti.
JUNINHO'YU DA İSTİYOR
Öte yandan Beşiktaş'ın Karabağ takımının Brezilyalı forveti Juninho için de menajerler ve scoutlar aracılığıyla teklifte bulunduğu ifade edildi.
2008'DEN BERİ KARABAĞ'DA!
2005/2006 sezonunda teknik direktörlük görevine başlayan eski futbolcu Qurban Qurbanov,
2008/2009 sezonunda Karabağ'ın başına geçti. O sezondan beri takımı çalıştıran Qurbanov, 9 Azerbaycan Ligi şampiyonluğu ve 5 Azerbaycan Kupası
şampiyonluğu yaşadı.
Takımını tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuna taşıyan 51 yaşındaki çalıştırıcı, rakibi Bayer Leverkusen'i bir hayli zorlamış ama uzatma dakikalarında yediği gollerle turnuvaya veda etmişti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Feyenoord, Cambuur karşısında farklı kazandı

Unai Emery'den Watkins yorumu

Tottenham, Omar Marmoush'u kadrosuna katıyor

Lille, sezona Angers galibiyetiyle başladı!

Mateta'dan sözleşme fesih için FIFA'ya başvuru!

Manchester United'da hedef Alejandro Balde!

Christopher Nkunku, Leipzig'e geri dönüyor

Gabriel Martinelli'den Al Hilal'e yeşil ışık!

Lille, Orlando Gill transferini tamamladı

Manchester City'den 100 milyon euroluk transfer: Bouaddi















