Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, Olympique Lyon'un Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis ile her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi.
Siyah-beyazlı ekip, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Gomis için Fransız kulübüne bonservis bedeli ödemeyecek. 1+1 yıllık yapılan anlaşmaya göre; Gomis Beşiktaş'tan yıllık 1.1 milyon Euro ve maç başı 15 bin Euro ücret alacak.
Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Deniz Atalay da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Gomis ismini doğrulamıştı. 28 yaşındaki golcü futbolcu ile geçtiğimiz dönemlerde Fenerbahçe ve Trabzonspor ciddi şekilde ilgilenmiş ancak transfer gerçekleşmemişti.
GOMİS KİMDİR?
6 Ağustos 1985 doğumlu Senegal asıllı
Fransız futbolcu, 2009'dan bu yana Olympique Lyon forması giyiyor. Bu sezon toplamda 29 maça çıkan Gomis, 17 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.
Gomis, Fransa Milli Takımı'nda ise 2008 yılından bu yana çıktığı 6 maçta 2 gol kaydetti.

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Bayern Münih'te sakatlık: Neuer























