Beşiktaş'ın Gedson Fernandes'i transfer etmesinin ardından, futbolcu üzerindeki transfer hakkı ve olası gelişmelerle ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi.
Spor yorumcusu Sercan Dikme, Gedson'un Beşiktaş'a transferi hakkında yaptığı değerlendirmede, Benfica'nın oyuncu üzerindeki %50 payının hala geçerli olduğunu hatırlattı. Dikme, Gedson'un Beşiktaş kulübünden başka bir takıma satılması durumunda, Benfica'nın bu transferden %50'lik bir pay alacağını dile getirdi.
Dikme, Gedson'un Türk futbol statüsüne geçiş yapması adına Beşiktaş'ın ilerleyen dönemlerde bir girişimde bulunabileceğini belirtti. Bu hamlenin, Gedson'un milli takımlar seviyesinde daha geniş fırsatlar elde etmesini sağlayabileceğini ifade eden Dikme, "Belki ilerleyen zamanlarda, Beşiktaş bu konuda adım atabilir ve Gedson'un Türk statüsüne geçmesini sağlayabilir. Bu durum, oyuncunun kariyerinde önemli bir dönüm noktası olabilir" şeklinde konuştu.
Önümüzdeki dönemde, Beşiktaş'ın Gedson Fernandes üzerindeki stratejik adımlarının ve Benfica'nın pay hakkının nasıl şekilleneceği merakla bekleniyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

Milan'da Massimiliano Allegri dönemi sona erdi!

Acun Ilıcalı kutlamalarda taraftara müjdeyi verdi

Udinese, Gökhan İnler'in sözleşmesini uzattı

Maurizio Sarri'nin yeni adresini duyurdular!

İngiltere sokaklarında Türk bayrakları dalgalanıyor!

Ousmane Dembele'den Luis Enrique'ye övgü


















