Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Balıkesir’le 2-2 berabere kaldıkları maçta Liverpool maçının yorgunluğunun hissedildiğini belirterek, “Oyuncular da insan, makine değil. Önemli olan ellerinden geleni yapıyor olmaları” dedi.
Ligde Eskişehir maçında aldıkları mağlubiyet sonrası yerden yere vurulduklarını belirten Albayrak, “Bir sonraki galibiyetimize kadar belki yine aynısı olacak. Ama asla yıkılmayacağız. Arada kazalar olabilir. Önemli olan sezon sonundaki sıralama” diye konuştu.
"BEŞİKTAŞ ESKİSİ GİBİ DEĞİL"
Albayrak, Club Brugge eşleşmesi içinse, “Boş bir takım değil. Yapacağımız iki maça Liverpool karşılaşmalarından daha çok konsantre olacağız. Hiçbir zaman burnu havada bir takım olmadık. Hocamız da futbolcularımız da o bilinçte. Şu da bilinsin ki Liverpool’dan fark yiyeceğimizi hayal edenler olmuş olabilir. Ancak Beşiktaş, eski Beşiktaş değil. O günler artık geride kaldı” dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Harry Kane, Al-Hilal'in dev teklifini reddetti

Milan'dan 66 milyon euroluk transfer!

Barcelona, Joan Gamper Kupası'nı kazandı

Inter'de mutlu son: Curtis Jones

Real Betis'te anlaşma tamam: Troy Parrott

Arsenal'den Kenan Yıldız için 100 milyon euroluk çılgın plan!

Mourinho'dan Rodri için transfer itirafı!

Aston Villa, iki transfer birden açıkladı!

Barcelona Rodri transferini resmen duyurdu!

Real Madrid'de Arda Güler ve Bellingham gündemi















