Valerien Ismael'in raporları doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, şimdiye kadar Romain Saiss ve
Gedson Fernandes'i kadrosuna katmıştı. Cyle Larin'in sözleşmesinin sona ermesinden
dolayı sol tarafa oyuncu arayan Beşiktaş, Trabzonspor'un eski yıldızı Caled Ekuban'ı gündemine aldı.
Gana basınında yer alan habere göre; Kartal'ın, bonservisi Genoa'da bulunan Ekuban için kiralama formülünü devreye soktuğu ifade edildi. Haberde siyah-beyazlıların Aaron Boupenza'ın maliyetini çok yüksek bulduğu ve bu yüzden Ekuban'a yöneldiği bildirildi.
İtalya Serie A'da küme düşen Genoa'nın Ekuban'ın ayrılışına izin vereceği ifade edildi. Ganalı yıldızın İtalyan ekibiyle 2024 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Geçtiğimiz
sezon Genoa'da 32 maça çıkan Ekuban, 2 gol 2 asistle oynamıştı. 28 yaşındaki futbolcunun 1.8 milyon euro güncel piyasa değeri bulunuyor.

Erling Haaland Premier Lig tarihine geçti

Xabi Alonso, Arda Güler eleştirilerine yanıt verdi

Lewandowski belirsizliği: Barcelona forvet arıyor

Arda Güler'in form düşüşünün sebebi İspanya'da gündemde

Arda Güler ve Kenan Yıldız, Golden Boy'da ilk 5'te!

Lamine Yamal: "Messi olmak istemiyorum"

Enzo'dan itiraf: Transfer!

Modric'ten Mourinho itirafı: "Olmasa, olmazdı!"

Real Madrid'de Rodrygo kararı!

Milan'a Sergio Ramos önerisi





















