Beşiktaş forması giyen Rıdvan Yılmaz artık kariyerine İskoç ekibi Glasgow Rangers'ta devam edecek. Siyah-beyazlıların unutulmaz isimlerinden biri olan Ali Gültiken, bu transferle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
"BEŞİKTAŞ'TA KALMASINI ARZU EDERDİM"
Gültiken, "Bu transferin birçok yönü var. Beşiktaş'ın kendi altyapısından yetiştirmiş olduğu bir değeri Avrupa arenasına çıkarabilmiş olması önemli bir başarı. Altyapıdan yetiştirdiğin oyuncuların kendi kulübüne nasıl bir değer katabildiğini göstermesi açısından da çok önemli. Uzun yıllardır dış transferle yol almaya çalışan kulüplerin batma noktasına geldiği bir dönemde mecburen kendi özkaynağına yönelmesiyle ortaya çıkan bu durum ders niteliğinde. Rıdvan çok yetenekli bir oyuncu. Beşiktaş'ta kalmasını arzu ederdim" ifadesini kullandı.
"AYRILIK DOĞRU KARAR, RANGERS'TA BAŞARILI OLUR"
İskoç temsilcisi, Beşiktaş'a bonuslarla birlikte 6.5 milyon Euro bonservis ve oyuncunun sonraki satışından %20 pay ödeyecek. 21 yaşındakı sol bek, Rangers ile 5 yıllık ön sözleşmeye imza attı. Gültiken, oyuncunun satışı için ayrıca şu değerlendirmeyi yaptı:
"Günümüzün ekonomik şartları bu satışı olabilir hale getirdi. Böyle bir teklifi değerlendirmek doğru bir karar. Rıdvan'ın Rangers'ta da başarılı olacağına şüphem yok. Şunu net söyleyebilirim ki, eminim böyle bir oyuncunun kadrosunda devam etmesini Valerien İsmael de arzu ederdi."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!























