''Beşiktaş Borini'yi 2-3 gün içinde bitirecek''
Fotomaç Genel yayın yönetmeni Zeki Uzundurukan, Beşiktaş'ın 2-3 gün içinde Borini transferini bitireceği iddiasında bulundu.
Fotomaç Genel yayın yönetmeni Zeki Uzundurukan, katıldığı programda Beşiktaş'ın 2-3 gün içinde Borini transferini bitireceğini iddia etti.
Zeki Uzundurukan'ın açıklaması;
“Şenol hoca yaptığı basın toplantısında da açıkladı, kendisine Sorulan soruya “N’kodou birkaç güne kadar gidecek, artık bizimle değil” dedi. Ve N’Koudou gidecek, Beşiktaş’lı yöneticiler Borini ile anlaşmışlardı, Anlaşmayı Fransa’da Borin’in menejeri ile yaptılar. Beşiktaş birkaç gün içerisinde Borini transferini bitirecek. 5 Mart’a kadar Beşiktaş Boriniyi alacak. Bu arada N’kodou’ya Çin’den iki tane teklif var, bunlardan birini kabul etmiş, Çin’e gidiyor.”
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester City, Lig Kupası'nda finalde!

Simeone'den Lookman açıklaması

Juventus'ta Kenan Yıldız gelişmesi

Barcelona, İspanya Kral Kupası'nda yarı finale kaldı

Liverpool'dan Zeki Çelik'e yakın takip!

Joan Laporta'dan Flick ile devam mesajı

Ademola Lookman: "Atletico'da olmak çok özel"

İngiltere'de gündem Acun Ilıcalı!

Vedat Muriqi attı, Mallorca kazandı

Lens, Maximin ile anlaştı!

Atletico Madrid, Lookman'ı açıkladı!
En çok yorumlanan haberler

















