''Beşiktaş Borini'yi 2-3 gün içinde bitirecek''
Fotomaç Genel yayın yönetmeni Zeki Uzundurukan, Beşiktaş'ın 2-3 gün içinde Borini transferini bitireceği iddiasında bulundu.
Fotomaç Genel yayın yönetmeni Zeki Uzundurukan, katıldığı programda Beşiktaş'ın 2-3 gün içinde Borini transferini bitireceğini iddia etti.
Zeki Uzundurukan'ın açıklaması;
“Şenol hoca yaptığı basın toplantısında da açıkladı, kendisine Sorulan soruya “N’kodou birkaç güne kadar gidecek, artık bizimle değil” dedi. Ve N’Koudou gidecek, Beşiktaş’lı yöneticiler Borini ile anlaşmışlardı, Anlaşmayı Fransa’da Borin’in menejeri ile yaptılar. Beşiktaş birkaç gün içerisinde Borini transferini bitirecek. 5 Mart’a kadar Beşiktaş Boriniyi alacak. Bu arada N’kodou’ya Çin’den iki tane teklif var, bunlardan birini kabul etmiş, Çin’e gidiyor.”
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Como, sahasında Pisa'ya gol oldu yağdı!

Dortmund'da ayrılık: Sebastian Kehl

Paris Saint-Germain, Nice karşısında kazandı

Juventus'a Kenan Yıldız'ın golü yetmedi!

Kenan Yıldız'dan tarihe geçen gol!

Küme hattında Levante kazanmayı başardı

Borussia Dortmund'dan geri dönüş ve galibiyet!

Everton, evinde Chelsea'yi yıktı!

Milan'dan sahasında galibiyet

Dani Olmo'dan Atletico Madrid için açıklama

Vedat Muriqi: "Hayatımız söz konusu!"
En çok yorumlanan haberler




















