Yaz transfer döneminde birçok takviye yapması beklenen Beşiktaş'ta çalışmalar sürüyor.
Sağ bek arayışında olan Siyah- Beyazlılar'ın Premier Lig'den düşmesi kesinleşen Southampton'da forma giyen Japon sağ bek Yukinari Sugawara'yı gündemine aldığı öne sürüldü.
5 MİLYON EURO BONSERVİS BEDELİ İSTİYOR
İngiliz basınında yer alan haberde Championship'te forma giymek istemeyen 24 yaşındaki futbolcunun da takımdan ayrılmak istediği belirtildi. Haberin detaylarında Southampton'ın oyuncu için 5 milyon Euro bonservis bedeli istediği de yer aldı.
Beşiktaş'ın oyuncu için ilerleyen günlerde görüşmelere başlayacağı da gelen haberler arasında. Bu sezon başında adı bir süre Beşiktaş ile de anılan Sugawara, 7 milyon Euro karşılığında AZ Alkmaar'dan Southampton'a transfer olmuştu.
KONTRATI 2028'DE SONA ERECEK
Güncel verilere göre 12 milyon Euro değer biçilen Sugawara'nın kulübüyle olan kontratı 2028'de sona erecek.
PERFORMANSI
İngiliz ekibinde bu sezon 31 maçta süre alan Japon sağ bek 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Como'nun 25 milyon euroluk teklifine Chelsea'den ret: Chalobah

Xabi Alonso istedi: Chelsea, 30 milyon euroyu gözden çıkardı

Fulham, Bayern Münih'ten transferi açıkladı: Jonah Kusi Asare

Yan Diomande için 112 milyon euro!

RESMİ: Real Madrid ayrılığı açıkladı! Dani Ceballos

Milan'dan Gonçalo Ramos için rekor bonservis!

Nico Paz Como'da kaldı! Real Madrid ile yeni anlaşma

Milan, Ramos için PSG'ye teklif yaptı

City'den rekor hamle: Anderson için dev bonservis

Barcelona yıldızı Pedri'den Julian Alvarez itirafı!















