Beşiktaş, ara transfer döneminde 19 yaşındaki Ekvadorlu Keny Arroyo, 21 yaşındaki Kolombiyalı Elan Ricardo'yu transfer ederek gençleştirme operasyonunun düğmesine basmıştı.
Siyah beyazlıların gündemine gelen bir diğer isim ise Benfica'da forma giyen 20 yaşındaki Andreas Schjelderup oldu.
Teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer, vatandaşını kadrosunda görmeyi çok istiyor. Siyah beyazlı kurmaylar da bu transferi bitirmek için Portekiz ekibi ile temaslara başladı
SICAK BAKIYOR
Her iki kanadın yanı sıra 10 numara pozisyonunda da oynayabilen Norveçli yıldız da Solskjaer'le çalışmaya sıcak bakıyor.
PİYASA DEĞERİ 10 MİLYON EURO
Schjelderup'un Portekiz deviyle 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Piyasa değeri 10 milyon euro olan 20 yaşındaki genç oyuncu, iki sene önce Nordsjaelland'dan 9 milyon avro karşılığında Benfica'ya transfer olmuştu.
PERFORMANSI
Bu sezon Benfica formasıyla toplam 22 maça çıkan Schjelderup, sahada bulunduğu 797 dakikaya 3 gol ve 4 asist sığdırdı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Paris Saint-Germain, Nice karşısında kazandı

Juventus'a Kenan Yıldız'ın golü yetmedi!

Kenan Yıldız'dan tarihe geçen gol!

Küme hattında Levante kazanmayı başardı

Borussia Dortmund'dan geri dönüş ve galibiyet!

Everton, evinde Chelsea'yi yıktı!

Milan'dan sahasında galibiyet

Dani Olmo'dan Atletico Madrid için açıklama

Vedat Muriqi: "Hayatımız söz konusu!"

Getafe, Espanyol'u iki golle geçti





















