Beşiktaş, sezon başında 35 yaşındaki İtalyan forvet Ciro Immobile ile iki yıllık sözleşme imzalarken, performansı ve maliyeti nedeniyle yollarını ayırma kararı aldı. Siyah-beyazlılar, Immobile'ye gelecek teklifleri değerlendirmeye alırken, Suudi Arabistan'dan oyuncuya talip olduğu bildirildi.
Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, Ciro Immobile'ye Suudi Arabistan kulüplerinden talipler çıktı. Beşiktaş, İtalyan forvetin yüksek maaşından kurtulmak ve yeni sezon öncesi forvet transferi yapmak adına, Immobile'nin olası ayrılığını değerlendiriyor.
Immobile'nin ayrılığıyla birlikte, Beşiktaş yeni bir forvet arayışına girecek. Yönetim, hem ekonomik açıdan rahatlama sağlamayı hem de yeni sezona güçlü bir forvetle girmeyi hedefliyor.
Bu sezon tüm kulvarlarda 38 maça çıkıp 2512 dakika sahada kalan 35 yaşındaki forvet, 18 gol ve 3 asistlik skor katkısı verdi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Jose Mourinho'dan Arda Güler kararı!

İşte Gattuso'nun yeni adresi

Balogun'dan ayrılık kararı

Jose Mourinho'dan 3 yeni transfer talebi

Alexander Sörloth'tan Juventus için; "Yorum yok!"

Leandro Trossard için dev teklif

Manchester City'de Maresca için 20 milyon euroluk anlaşma!

Jose Mourinho ayrılığa engel oldu: Gonzalo Garcia

Bayern Münih'ten Laimer için karar!

Inaki Pena'nın yeni adresi belli oldu!

















