Beşiktaş, transfer çalışmalarına dört koldan devam ediyor. Siyah-beyazlılar, sağ kanat için Angel Di Maria'nın menajeriyle görüşmelerini hem ikinci başkan Hüseyin Yücel hem de danışman Brad Friedel üzerinden yürütüyor.
BEŞİKTAŞ, MARTIAL İLE İLGİLENİYOR
Kartal'da sol kanat forvet pozisyonu için de sezon bitmeden gündeme gelen Anthony Martial seçeneği masada duruyor. Tecrübeli oyuncu Manchester United ile sözleşmesinin bitmesinin ardından boşa çıkarken Beşiktaş'ın da kendisiyle ilgilendiği belirtildi.
FRANSA'DAN DEV RAKİPLER
Ancak bu transfer için masada güçlü iki takım daha bulunuyor; Marsilya ve Lyon. Siyah-beyazlılar önemli rakiplere rağmen, Martial'in menajeri ile görüşerek taleplerini sordu. Oyuncunun isteklerinin belli olmasının ardından tarafların masaya oturması bekleniyor.
Ayrıca yıldız oyuncuya çok ilgi olması nedeniyle bu transferin Beşiktaş'ı zorlayabileceği de belirtildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İngiltere'de manşetlerde tek isim var: Vitor Perei
Real Madrid'e 2. Bellingham transferi!

Atletico Madrid, Ederson'u doğruladı!

Atletico Madrid'de büyük operasyon: 7 ayrılık gündemde

Vedat Muriqi tarihe geçti!

Barcelona'dan Rashford için indirim talebi

Juventus'u bekleyen tehlike: 60 milyon euro!

Arsenal'den üst üste kayıp: Manchester City takipte!

Inter, Norveç deplasmanında dondu!

6 gollü nefes kesen maç: Club Brugge-Atletico Madrid

















