Luka Jovic'in menajeri Dusko Tosic geçtiğimiz günlerde Başkan Adalı ile bir araya geldi.
Tosic, Milan'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Sırp golcü Luka Jovic'i önerdi.
2019- 20 sezonunda Frankfurt'tan Real Madrid'e 63 milyon euro'ya transfer olan Jovic'in Beşiktaş'ta forma giymek istediğini iletti.
İmza parasıyla beraber 3 milyon euro'luk bir rakamın garanti edilmesi durumunda 27 yaşındaki yıldızın imza atmaya hazır olduğunu söyledi.
SÖZLEŞMESİ HAZİRAN'DA BİTİYOR
Beklenen performansı veremeyen yıllık 10 milyon euro civarında maliyeti bulunan Ciro Immobile ile yollarını ayırmayı planlayan siyah-beyazlı yönetimin tecrübeli oyuncunun transferini değerlendirmeye aldığı bildirildi. Takımıyla Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Jovic'in güncel piyasa değeri 2.5 milyon euro.
"KALSA DAHA İYİ OLUR AMA..."
Sırp basınına açıklamalarda bulunan Jovic'in babası, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın sezon sonu sözleşmesi bitecek futbolcuyla ilgilendiğini ifade ederek; "Beşiktaş ve Trabzonspor, Luka ile ilgileniyor; bu doğru. Milan'da kalması daha iyi olur. Ama kulüpte çok fazla değişiklik olursa, o zaman kalmak mümkün olmayabilir ve başka bir kulübe gitmekten başka çaremiz kalmaz" dedi.
PERFORMANSI
27 yaşındaki Sırp forvet bu sezon 9 maçta 2 gol performansı sergiledi. Sırbistan Milli Takımı formasını da 44 kez terleten yıldız oyuncu bu maçlarda 11 gol kaydetti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United'a evinde şok sonuç!

West Ham ile Brighton gol düellosunda yenişemedi

Semih Kılıçsoy, İtalya'da haftanın 11'inde!

Manchester City'de Antoine Semenyo için geri sayım

Roma'dan sürpriz fesih kararı!

Manchester United, McTominay'ı istiyor!

Milan, Maignan ile masaya oturuyor!

Borussia Dortmund, Oscar Bobb'un peşine düştü!

Vitinha: "Iniesta ve Modric, rol modellerim"

Barcelona'dan Dusan Vlahovic'e yakın takip!
















