Bu sezon zirvenin bir hayli uzağında kalan Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladı.
İspanyol basını Sport'ta yer alan habere göre; Beşiktaş, Barcelona forması giyen Oriol Romeu'yu kadrosuna katmak istiyor.
BEŞİKTAŞ İKNA EDECEK
Haberde sözleşmesi 2026'ya kadar devam oyuncunun İspanya'dan ayrılmak istemediği belirtilirken, siyah beyazlı takımın oyuncuyu ikna etmeye çalışacağı ifade edildi.
Öte yandan oyuncuyu ikna etmesi halinde Beşiktaş'ın yıldız futbolcuyu uygun bir fiyata yaz transfer döneminde kadrosuna katabileceği kaydedildi.
BEŞİKTAŞ'IN RAKİBİ GIRONA
İspanya'dan Girona'nın Romeu ile ilgilenmesi Beşiktaş'ın işini zorlaştırsa da siyah beyazlı takımın girişimlerini sürdüreceği aktarıldı.
Oriol Romeu, ara transfer döneminde de Beşiktaş'ın gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti.
32 yaşındaki ön libero bu sezon Barcelona ile 32 maçta forma giydi ve 1 asistlik katkı sağladı.

Luis Enrique'den final itirafı!

Vincent Kompany'den hakem tepkisi!

Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu!

Marquinhos ve Kvaratskhelia, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti

Crystal Palace cephesinden Arda Turan'a övgüler!

Gianfranco Matteoli: "Hakan Çalhanoğlu'nun rakibi yok"

Luis Henrique: "Inter'de yerimi sağlamlaştırmak istiyorum"

Jean-Philippe Mateta'dan Milan itirafı!

Casemiro: "Michael Carrick, görevi hak ediyor"

Barcelona'dan Anthony Gordon için ilk temas!





















